Woonzorgbegeleider/VIG - 28 tot 36 uur

Functieomschrijving

Wij zoeken enthousiaste woonzorgbegeleiders/verzorgende IG die hart hebben voor de zorg en op een nieuwe locatie willen gaan werken.


Waar ga je werken?

Vanaf september werk je in het nieuwbouwcomplex De Drie Linden aan het Westhovenplein in Den Haag. Aan het Westhovenplein verlenen we zorg en begeleiding aan psychogeriatrische bewoners en/of mensen met het syndroom van Korsakov in kleinschalige woonvoorzieningen. Dit vraagt een andere manier van organiseren.


In de Drie Linden ontmoeten bewoners elkaar makkelijker. Elke bewoner woont in een woongroep van tien bewoners. De drie verschillende gebouwen hebben een gezamenlijke, open tuin. Wij willen de bewoners maximale bewegingsvrijheid bieden en tegelijkertijd voldoende veiligheid. Dit stellen we steeds vast samen met cliëntvertegenwoordigers. Domotica helpt ons hierbij. Een welzijnsmodel waar we in geloven en graag verder aan bouwen. Het liefst samen met jou.

Jouw rol als woonzorgbegeleider/verzorgende IG

Vind je het een uitdaging om samen met je collega’s het verschil te kunnen maken voor onze bewoners en draag je graag jouw steentje bij aan een optimale beleving van hun dag? Gegeven de voortschrijdende dementie van bewoners verandert hun rol/positie, jij hebt hier een oog voor en weet daarin goed te adviseren en te ondersteunen. Je coacht en begeleidt bewoners op individueel- als op groepsniveau in al zijn/haar dagelijkse bezigheden. Als woonzorgbegeleider/verzorgende IG maak je gebruik van de aanwezige mogelijkheden van de bewoner, zodat deze een zo groot mogelijke zelfstandigheid kan verkrijgen of behouden binnen een veilige woonomgeving. Hierbij is het van belang om een goed contact met mantelzorgers te onderhouden.


Naast het verzorgen en begeleiden houd jij je bezig met het observeren van de bewoners. Het opstellen, uitvoeren en evalueren van het zorgleefplan met de daarbij behorende interventies behoort ook tot je werkzaamheden. Wij focussen ons met elkaar op onderwerpen die het gevoel van welzijn en kwaliteit van leven bij bewoners vergroten.

Vereisten

Past dit bij jou?

 • Je bent een echte zorgprofessional met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt een warm hart voor anderen, zowel voor cliënten, mantelzorgers en collega’s
 • Je hebt (binnenkort) het diploma verzorgende 3 IG
 • Je hebt feeling met de doelgroep PG en/of Korsakov
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen
 • Je stimuleert bewoners bij het nemen en behouden van de eigen regie
 • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team

Wat levert het je op? 

 • Stabiliteit, want je krijgt direct een vast contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris in FWG 35 cao VVT tot max. €2.762,34 bruto per maand bij een 36-urige werkweek
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand
 • Persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsplan: je kunt een vervolgopleiding doen of jezelf specialiseren
 • Saffier heeft een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert
 • Kortingen op uitjes, activiteiten, sauna en sportabonnement
 • Fietsplan en kortingen op laptop en verzekeringen

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Cindy Steenwinkel via 06-43465172.


Solliciteren

We nodigen je van harte uit om te solliciteren en ontvangen graag jouw reactie via het sollicitatieformulier. Je kunt tot uiterlijk 15 oktober aanstaande reageren. We nemen binnen 2 dagen contact met je op over de verdere procedure. Bij vragen kun je bellen met Jan de Roode, recruiter, via  06-57512181 (ma, di, do, vrij).