Gastheer/Gastvrouw (Vrijwilliger) WoonZorgPark Swaenehove voor Huiskamer Project 'Haags ontmoeten'

Functieomschrijving

Voor WoonZorgPark Swaenehove zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Wie zijn wij?

Swaenehove is een levendig en gezellig WoonZorgPark in de Haagse wijk Leyenburg. Onze locatie recentelijk van verzorgingshuis naar verpleeghuis. Dat houdt in dat meer collega's nodig zijn en wij zijn op zoek naar nieuwe / extra vrijwilligers. Over een aantal jaar gaan wij verhuizen naar een mooie nieuwe locatie. Swaenehove biedt zorg aan circa 100 bewoners met dementie.

Onze vrijwilligers zijn zeer divers; van jong tot oud van scholieren tot mensen met een baan en gepensioneerden. Wat hen verbindt, is hun enthousiasme voor een leuke en zinvolle tijdsbesteding met een maatschappelijke impact. En net als onze overige medewerkers worden onbetaalde professionals als volwaardig onderdeel van het team gezien; ze denken mee en dragen ideeën aan voor verdere verbetering. 

 

Sinds 23 juli is in Swaenehove de huiskamer van Haags Ontmoeten. op maandag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur komen ouderen uit de buurt samen om een ​​gezellige middag met elkaar te beleven.  

Als vrijwilliger voor de huiskamer Haags Ontmoeten ontvang je de wijkbewoners, maak je een praatje, heb je een luisterend oor en begeleid je de activiteiten van de middag. 

 

Vereisten

Wij zoeken jou!

  • Je hebt affiniteit met ouderen;
  • Je bent gastvrij en servicegericht;
  • Je hebt oprechte aandacht en neemt graag de tijd voor je medemens;
  • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal voldoende in relatie tot je werkzaamheden;
  • Je bent mentaal en fysiek fit en je hebt een energieke uitstraling;
  • Je denkt mee over verbeteringen met betrekking tot gastvrijheid en activiteiten voor onze bewoners.

Als vrijwilliger doe je ervaringen op en leer je nieuwe mensen kennen.
Je hebt de mogelijkheid om trainingen te volgen. Je wordt uitgenodigd voor uitjes van het personeelsvereniging, net als de medewerkers krijg je een kerstpakket en óók op de dag van de verpleging word jij getrakteerd. Uiteraard kun jij je reiskosten declareren en wordt jou inzet als vrijwilliger door de cliënten en de medewerkers ontzettend gewaardeerd.

heb jij interesse kun je contact opnemen met:

Andrea Spitzer

Coördinator vrijwilligers Swaenehove

Op maandag en donderdag 13.00 uur tot 17.00 uur

Tel: 06-57426368

A.Spitzer@saffiergroep.nl